Un centenar de turoperadors de la República Txeca s’interessen per Cullera

Un centenar de turoperadors de la República Txeca s’interessen per Cullera
  • L’ajuntament organitza en un fam trip per a promocionar l’oferta turística al país centreeuropeu

Un centenar de turoperadors i mitjans de comunicació de la República Txeca participen hui a Cullera en un fam trip —viatge de familiarització— per a conéixer de primera mà els atractius de la capital turística de la Ribera.

cullera-turoperadors-republica-txeca_2La intenció és promocionar l’oferta turística de la ciutat al país centreeuropeu el qual durant bona part de l’any compta amb connexions aèries directes des de Praga amb l’aeroport de Manises.

L’activitat s’emmarca en el congrés l’associació ACCKA de turoperadors i agents de viatges de la República Txeca, presidida per Roman Skrabanek. Hi participen més de 90 agents i mitjans de comunicació especialitzats.

Ha estat organitzada per Turespaña en col·laboració amb Turisme València, l’Agència Valenciana de Turisme, l’àrea de Turisme de la Diputació i l’Ajuntament de Cullera.

La regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Débora Marí, els ha rebut i ha destacat l’aposta municipal per la promoció nacional i internacional de la destinació.

«Una vegada finalitzada la temporada alta, reactivem el programa de promoció de la destinació entre els professionals perquè cada vegada més Cullera siga vista també com una destinació internacional i este fam trip és una bona mostra d’això», ha assenyalat Marí.

Els turoperadors han pogut gaudir de la gastronomia valenciana, han conegut de prop les infraestructures hoteleres de Cullera i posteriorment han visitat el Castell, emblema del ric patrimoni històric local.

El creixement exponencial del turisme internacional a la ciutat de València i les cada vegada més nombroses connexions aèries amb les quals compta l’aeroport de la capital  «representen una oportunitat per a Cullera i el mercat txec és un mercat fins ara inexplorat per nosaltres i creiem que pot ser interessant», valora Débora Marí.

Per als txecs l’estil de vida mediterrani, el clima i la gastronomia suposen un gran atractiu «i Cullera reunix totes eixes condicions», expressa la responsable de la política turística municipal.

En les últimes setmanes Cullera torna a estar present en fires turístiques i la intenció de la nova regidora de Turisme és «multiplicar la nostra presència en els diferents mercats nacionals i internacionals per a reforçar les accions de promoció i continuar impulsant el creixement del nostre principal sector econòmic que en els últims anys s’ha erigit en un motor econòmic no sols per a la ciutat sinó també per a la comarca de la Ribera».

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.