La cooperativa del Perelló està present per primera vegada en Fruit Attraction

La cooperativa del Perelló està present per primera vegada en Fruit Attraction
  • Es tracta de la Fira Hortofructícola Internacional més important que se celebra, i en la qual participen professionals de 130 països

La Cooperativa Unió Protectora del Perelló està participant, per primera vegada, en la Fira Internacional del Sector de Fruites i Hortalisses Fruit Attraction, que del 22 al 24 d’octubre acull la Fira de Madrid, IFEMA.

Es tracta d’una important iniciativa que situa a la Cooperativa UNIPRO en el més important punt de trobada comercial de tot el món per a la comunitat hortofructícola professional. L’edició de 2019 de Fruit Attraction ha aconseguit reunir 1.800 empreses expositores directes i 90.000 professionals de 130 països.

Des de la Cooperativa, el seu president, Vicent Villegas, valora molt positivament esta participació “perquè hem tingut moltes visites en el nostre estand i esperem aconseguir molts clients nous per a ampliar així el nostre mercat”.

Elena Villegas, gerent de la Cooperativa, explica que esta participació va sorgir després d’una conversa amb un client, “els dos estàvem interessats i vam creure que era molt bona idea aprofitar les sinergies positives. I després de l’experiència d’estos dies, ens agradaria tornar els pròxims anys perquè creiem que és fonamental estar ací presents”.

L’alcalde del Perelló, Juan Botella, i la regidora, Natividad Aguado, han volgut mostrar el seu suport a esta iniciativa de la Cooperativa visitant l’estand i coneixent de primera mà les seues impressions. Sota les premisses comercialització, innovació, qualitat i coneixement, la present edició del Certamen torna a oferir als mercats internacionals la més completa i eficaç eina de comercialització per al sector hortofructícola, en la qual la Cooperativa del Perelló és part activa per primera vegada.

Ajuntament del Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada