Artur Heras farà efectiva la donació a Sueca de la seua peça ‘Fuster és a casa’ demà divendres

Artur Heras farà efectiva la donació a Sueca de la seua peça ‘Fuster és a casa’ demà divendres

El divendres 18 d’octubre, a les 19h, l’Espai Joan Fuster acollirà l’acte de donació de l’obra Fuster és a casa (1998), de l’artista plàstic Artur Heras i Sanz (Xàtiva, 1945), a l’Ajuntament de Sueca.

El quadre, de dimensions certament considerables (260x130cm), està realitzada amb la tècnica d’acrílic i oli sobre tela, i serà exposada de manera permanent al vestíbul de la Casa Pasqual Fos, l’edifici annex a la Casa Joan Fuster, junt amb la qual constitueix l’Espai Joan Fuster.

No es tracta, tanmateix, de l’única peça d’Heras al Museu Joan Fuster, ja que és un dels pocs pintors valencians actuals amb obra exposada al museu dedicat a l’assagista suecà des que es va inaugurar en gener de 2017.

L’acte comptarà amb l’assistència de l’autor i de representants del consistori municipal, i serà el preàmbul a una interessant conversa que mantindrà el mateix Artur Heras sobre la seua dilatada i exitosa trajectòria artística amb Josep Salvador, conservador de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), i Anacleto Ferrer, professor d’estètica de la Universitat de València.

Des de l’Espai Joan Fuster i l’Ajuntament de Sueca es fa així un reconeixement merescut a un dels artistes plàstics valencians més rellevants de les darreres dècades.

R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.