La Policia Local de Sueca comença el curs de Seguretat Viària per als escolars

La Policia Local de Sueca comença el curs de Seguretat Viària per als escolars
  • Enguany també s’ha incorporat la cultura dels patinets dels quals un bon grapat de menuts en són usuaris

“Fomentar entre els menuts accions encaminades al desenvolupament de coneixements, hàbits i actituds necessàries que milloraran el seu comportament, tant com a vianants, passatgers i, en un futur, com a conductors de vehicles” és el principal objectiu del curs de Seguretat Viària per a escolars, segons explicà Carlos Ramírez, regidor de Seguretat Ciutadana.

La Policia Local de Sueca començà el passat divendres esta activitat lúdica i pedagògica per on passaran centenars de xiquetes i xiquets. Com a novetat enguany s’ha incorporat la cultura dels patinets, tan usats pels més menuts.

El curs es desenvolupa de manera teòrica, pràctica i en tallers. En la part pràctica, els mateixos menors són els encarregats de controlar situacions dels seus companys de classe en un circuit dotat de senyals de trànsit, una rodona i semàfors.

Els menuts, als quals se’ls dota d’uniformes de policies o jupetins grocs, segons el paper que desenvolupen en cada moment, estan atesos en tot moment per agents que els trauen de dubtes cada cop que es plantegen i per monitors.

“Des de l’àrea municipal de Seguretat Ciutadana pretenem anar més enllà i poder interactuar com a mediadors en altres tipus de realitats socials que viuen els nostres alumnes en les primeres edats i que d’ací a poc temps anunciarem detalladament”, va concloure Ramírez.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.