El Perelló inaugura les obres d’ampliació i remodelació de la seua Escola de Música

El Perelló inaugura les obres d’ampliació i remodelació de la seua Escola de Música

Les noves instal·lacions de l’Escola de Música del Perelló, ubicades a l’edifici de l’Ajuntament, van ser inaugurades dissabte passat complint els terminis establits a l’inici dels treballs al mes de juliol. Es tracta d’una inversió de l’Ajuntament de l’entitat local menor, per un import d’al voltant de 50.000 euros, a la qual l’actual equip de govern s’havia compromés abans de les eleccions.

A l’acte d’inauguració, van assistir l’alcalde, Juan Botella, els regidors, Natividad Aguado, José Ferrer, Óscar Torrado i José Codoñer; la presidenta de l’Agrupació Musical del Perelló, Sofia Gomis; el director de l’Escola de Música La Clave, José María Pascual; el president comarcal de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Guillermo Colechá; a més d’un gran nombre de veïns i veïnes del Perelló.

“Amb estes obres que hem inaugurat hui, hem passat de disposar de 100 metres quadrats a 140. Es tractava d’un compromís que hem complit molt gustosament perquè nosaltres el que volem és això, que l’Escola de Música cresca. Pensem que, tant la cultura com l’esport, suposen la millor inversió per a la gent jove, i en eixa línia treballarem, sempre donant suport a tot allò referent a la cultura, i en este cas la música, i l’esport”, ha explicat l’alcalde del Perelló, Juan Botella.

Per la seua banda, la presidenta de l’Agrupació Musical del Perelló, Sofia Gomis, es mostrava molt satisfeta amb els treballs realitzats “ja, en la campanya, ens van comentar que tenien intenció de reformar estes instal·lacions, i així ho han fet. A més de reformar-se, per quedar-se obsoletes i xicotetes, les obres han servit també per a homologar les aules segons estableix Conselleria”.

Amb esta inversió, s’ha aconseguit augmentar el nombre d’aules i la seua homologació; s’han millorat les condicions d’insonorització i impermeabilització; s’han reformat els banys; i es disposarà d’un arxiu per a guardar tot l’instrumental i d’una zona d’assaig per a la banda gran, la infantil, les classes de batucada i el cor de l’Escola.

Ajuntament del Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.