El Fórum d’Associacions Locals de Sueca convoca una setmana d’activitats amb tallers i portes obertes

cartell -saludem-nos-sueca-2019El Fòrum d’Associacions Locals de Sueca, amb la participació de l’ajuntament, altres administracions i una trentena de col·lectius, ha organitzat una setmana denominada “Accions per la salut: Saludem-nos i versem al poble”.

Amb estes activitats, que es desenvoluparan cada dia de dilluns 14 a divendres, dia 18, es pretén enfortir els lligams entre les persones que integren les diverses entitats i associacions de la localidad.

Així, el dilluns hi haurà una Jornada de Portes Obertes del Club de Piragüisme de Sueca; un taller d’inici a la marxa nòrdica i com fer un bon ús dels bastons i el taller cognitiu “Mantén el cervell actiu i aprén com funciona”.

Per al dimarts s’ha programat altra jornada de portes obertes que en aquest cas serà a l’Associació valenciana de Teràpies Assistides amb Cavalls (AVATAC); un taller de maquillatge; i altre anomenat “Mindfullness i Salut emocional”.

La jornada de portes obertes del dimecres anirà a càrrec de l’Asociación de familiares y enfermos mentales (AFEM) de la Ribera Baixa. Per al dijous hi haurà una sessió informativa sobre el programa “Enrédate”; i una marxa per la salut “a peu, en bicicleta o amb patinet”. I el divendres es presentarà el cicle Salut Mental i Cinema amb la projecció de la pel·lícula “Las ventajas de ser un marginado”.

El mateix Fòrum d’Associacions Locals tancarà les jornades amb cant d’albaes pels carrers de Sueca, de 17.30 a 19.30 hores, amb un itinerari que arrancarà des del Parc de l’Estació, passant pel carrer Sequial, Places Fonda i Sant Domènec per a concloure a la Casa de la Cultura on es durà a terme l’esmentada presentació del cicle Salut Mental i Cinema.

Per a Pepe Giménez, regidor responsable de l’àrea, “és un bon punt d’arrencada del fòrum d’associacions per tal que totes les persones coneguen les activitats que desenrotllen les altres entitats, i en molts casos els pot ser útil”.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada