Ángel, Marcos, Andrea i Carles s’imposen al Torneig de Pàdel ‘Ciutat de Sueca’ de la Falla Sucro

Ángel, Marcos, Andrea i Carles s’imposen al Torneig de Pàdel ‘Ciutat de Sueca’ de la Falla Sucro

Èxit de participació i assistència de públic en la VII Edició del Torneig de Pàdel Ciutat de Sueca organitzat per la Falla Sucro des del dia 28 de setembre fins al 6 d’octubre, en les instal·lacions del New Gym&Padel.

Un total de 24 parelles participaren en aquest campionat, repartides en dos categories, una masculina, i, altra mixta. On el nivell demostrat pels participants va ser molt elevat, i de gran igualtat.

La classificació va ser la següent:

Categoria masculina:

  1.  (trofeu i material esportiu): Ángel i Marcos
  2.  (trofeu i material esportiu): Vicent i Ivan

Categoria Mixta:

  1.  (trofeu i material esportiu): Andrea i Carles
  2.  (trofeu i material esportiu): Ángeles i Aaron

La comissió de la Falla Sucro vol agrair a les empreses col·laboradores l’esforç econòmic que han fet, així com a la gent del New Gym&Padel, per col·laborar i facilitar en tot moment la nostra tasca.

El nostre President, Carlos, el nostre President Infantil, Adrià, les nostres Falleres Majors, Marien i Claudia, Alcalde i regidors de la Corporació municipal, junt al President de la JLF, i,  les Falleres Majors de Sueca, donaren en aquesta ocasió els trofeus i el material esportiu als participants.

Per últim donar les gràcies a tots els components de la Falla Sucro pel seu treball, demostrant una vegada més que la nostra Falla segueix esdevenint un referent també esportiu any rere any.

Falla Sucro


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.