L’alcalde d’Almussafes es reuneix amb la directora general d’Indústria per a parlar sobre el sector de l’automoció

L’alcalde d’Almussafes es reuneix amb la directora general d’Indústria per a parlar sobre el sector de l’automoció
  • Toni González destaca l’interés de totes dues institucions per continuar avançant unides en la modernització d’aquests espais, motor per a la creació d’ocupació i riquesa a la comarca

La modernització de les àrees industrials situades en el terme municipal d’Almussafes continua sent una de les grans prioritats per al govern local presidit per Toni González. En la línia de mantindre un contacte constant i fluid amb els diferents agents que intervenen en el bon funcionament d’aquestes zones, l’alcalde de la població es va reunir, dilluns 7 d’octubre, amb la directora general d’Indústria, Energia i Mines de la Generalitat Valenciana, Empar Martínez Bonafé, en les instal·lacions de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

La trobada fou la primera del curs polític en la qual tots dos van poder analitzar de manera conjunta la situació actual de renovació al qual s’enfronta el sector de l’automoció, del qual depenen la majoria de les empreses instal·lades en els dos polígons industrials d’Almussafes i de la Factoria Ford.

A més, la reunió va servir com a primer contacte de la legislatura per a intercanviar opinions sobre les expectatives del Consell en relació amb les àrees industrials del municipi i per a visualitzar la manera en la qual es pot brindar el màxim suport al món empresarial especialitzat en el sector productiu de l’automoció, principal impulsor d’ocupació a Almussafes. “Estic molt satisfet amb el resultat perquè vaig comprovar que seguim en la mateixa sintonia i remant en la mateixa direcció, que és l’única manera d’avançar cap al futur”, relata l’alcalde.

Segons el primer edil, “la responsabilitat de la corporació municipal amb la Indústria és total”. En aquest sentit, des de 2015 s’han desplegat nombroses iniciatives per a convertir els dos polígons industrials en intel·ligents i aconseguir adaptar-los a les necessitats de les empreses i dels seus treballadors i treballadores. Així mateix, tal com explica el president de la corporació municipal, “un dels reptes que hem aconseguit durant aquests quatre anys ha sigut reforçar les bones relacions amb la direcció de Ford i amb la gerència de l’Associació d’Empresaris de Parcs i Polígons Industrials Ribera Baixa (APPI)”.

El nou objectiu en aquest àmbit, a més de continuar amb la millora d’aspectes com l’asfaltat de carrers, la instal·lació d’il·luminació led i l’actualització dels sistemes de vigilància, és la constitució dels polígons industrials Joan Carles I i Nord en Entitat de Gestió i Modernització (EGM), “una meta que s’espera aconseguir abans del final de 2019 i amb la qual Almussafes estarà més prop de posicionar-se a l’avantguarda de la innovació i l’eficiència”.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada