El Club d’Escacs d’Almussafes organitza diversos cursos per a la temporada 2019-2020

El Club d’Escacs d’Almussafes organitza diversos cursos per a la temporada 2019-2020
  • S’imparteixen els dilluns a la sala de reunions del Pavelló Poliesportiu Municipal i tenen un preu de 25 euros al trimestre

Almussafes porta més de dues dècades incloent els escacs dins de la seua àmplia oferta d’activitats a través de la programació de diferents tornejos i ‘open’. L’afició generada al llarg d’aquests anys amb la celebració d’aquestes trobades ha desembocat en la creació d’un Club d’Escacs que amb l’inici de la temporada 2019-2020 ha decidit convocar tres cursos sobre aquesta disciplina per a difondre-la entre el veïnat.

Des d’aquest mes d’octubre i fins al pròxim juny, l’entitat impartirà tots els dilluns a la sala de reunions del Pavelló Poliesportiu Municipal classes en les quals les persones participants aprendran a desembolicar-se amb soltesa en el tauler blanc i negre. Amb un preu de 25 euros al trimestre, s’oferiran sessions dels nivells d’Iniciació (17 a 18 hores), Intermedi (18 a 19 hores) i Superior (19 a 20 hores).

L’associació recorda que els escacs aporten nombrosos beneficis a les persones que els practiquen. Així, destaca que uneix a les persones, ensenya a guanyar i perdre, ajuda a la infància, afavoreix la concentració, és una eina educativa, desenvolupa la creativitat, augmenta l’autoestima, incrementa la capacitat de resoldre problemes, exercita el cervell i contribueix a la tranquil·litat.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.