Sueca lliura els premis del XXI Concurs de Dibuix Escolar “Jaume I i el 9 d’Octubre”

Sueca lliura els premis del XXI Concurs de Dibuix Escolar “Jaume I i el 9 d’Octubre”

L’Espai Moret de la sala d’exposicions Els Porxets va acollir divendres passat el lliurament dels premis del XXI Concurs de Dibuix Escolar “Jaume I i el 9 d’Octubre”. En este certamen infantil participen els alumnes, des de tercer d’Infantil fins a sisé de Primària, de tots els col·legis de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, així com els alumnes del CPEE Miquel Burguera d’Educació Especial, desenvolupant les seues habilitats artístiques per a realitzar un dibuix al·lusiu a esta temàtica, fins a quart de Primària, o un còmic tipus auca en valencià amb la mateixa temàtica, per als alumnes de cinqué i sisé.

“Volem donar les gràcies, i la nostra felicitació, a tots els col·legis i alumnes participants, per la urgència de temps en la presentació dels dibuixos i còmics. En pròximes edicions, millorarem en tot allò possible”, ha assenyalat el regidor d’Educació Joan Carles Vázquez.

El jurat, compost per Vázquez i diferents membres del col·lectiu educatiu i artístic, va valorar l’originalitat, tècnica de la imatge i color utilitzats, la relació i identificació amb el tema del concurs i la composició global del dibuix, a més de la història pel que respecta als còmics, i va decidir, en esta edició, concedir els següents premis:3r d’Infantil: 1r Premi, Clara Serrano (Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima); 2n Premi, Toni Gallart (CEIP Carrasquer); i 3r Premi, Alejandra Casanova (Col·legi Mª Auxiliadora).

  • 1r de Primària: 1r Premi, Vega Hermano (Col·legi Escola Jardí de l’Ateneu); 2n Premi, Xavi Aparicio (Col·legi La Encarnació), 3r Premi, Valentina Pascual (Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima).
  • 2n de Primària: 1r Premi, Inés Sampedro (Col·legi Unió Cristiana); 2n Premi, Guillem Girbés (CEIP Cervantes); 3r Premi, Unai Gómez (Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima).
  • 3r de Primària: 1r Premi, Sara Campillo (CEIP Cervantes); 2n Premi, Teresa Martínez (Col.legi Unió Cristiana); 3r Premi, Carla Marinela (CEIP Mareny de Barraquetes).
  • 4t de Primària: 1r Premi, Leire Máñez (Col·legi Unió Cristiana), 2n Premi, Núria Ibáñez (Col·legi Luis Vives); 3r Premi, Natalia Sancho (Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima).
  • 5é de Primària: 1r Premi, Vicent Ferrer (Col·legi Unió Cristiana); 2n Premi, Enric Sales (CEIP Cervantes); 3r Premi: Adreu Sierra (Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima).
  • 6é de Primària: 1r Premi, Anna Pérez (CEIP Cervantes); 2n Premi, Sales Lorenzo (Col·legi Unió Cristiana); 3r Premi, Claudia Ventura (Col·legi Escola Jardí de l’Ateneu).
  • Educació Especial: 1r Premi, Sandra Aguado (CPEE Miquel Burguera); 2n Premi, Adrià Garcia (CPEE Miquel Burguera); 3r Premi, Aula 7 (CPEE Miquel Burguera).

A l’acte de lliurament de premis van assistir els regidors d’Educació, Joan Carles Vázquez; de Comerç i Turisme, Manoli Egea; d’Urbanisme, Fernando Franco; i d’Agricultura, José Luis Ribera. Tots els alumnes i alumnes guanyadors del concurs  van obtindre un diploma acreditatiu i un regal consistent en un xec per a material de llibreria i papereria per import de 30 euros, per als tercers premis; 45 euros, per als segons; i 60 euros, per als primers premis. A més, es va regalar un llibre infantil a tots els guardonats i xiquets assistents.

L’exposició amb tots els dibuixos premiats i finalistes podrà visitar-se fins al pròxim 13 d’octubre.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.