Almussafes reprén el programa d’obertura dels patis escolars fora de l’horari lectiu

Almussafes reprén el programa d’obertura dels patis escolars fora de l’horari lectiu
  • Les zones d’esbarjo dels CEIP Pontet i Almassaf romanen oberts de dilluns a divendres de 16.45 a 19 hores i els dissabtes de 10 a 13.30 hores

L’Ajuntament d’Almussafes ha posat en marxa una temporada més el programa d’obertura al públic dels patis dels dos centres d’educació infantil i primària de la població fora de l’horari lectiu. Gràcies a aquesta iniciativa, que manté la dinàmica establida el curs passat, la ciutadania pot accedir des del passat dimarts 1 d’octubre als CEIP Pontet i Almassaf per a practicar esport o passar els seus moments d’oci en família o amb amistats.

Aquestes infraestructures estan disponibles per al públic de dilluns a divendres de 16.45 a 19 hores i els dissabtes de 10 a 13.30 hores entre els mesos d’octubre i juny. Les persones usuàries compten novament amb un servei de consergeria, que s’encarrega de la supervisió de les instal·lacions i de la neteja, i poden accedir a les condícies situades en els citats espais.

“Cada vegada més integrants del col·lectiu infantil i juvenil s’acosten a aquests patis per a jugar perquè les seues famílies saben que estan en un entorn segur i protegit. Aquestes zones d’esbarjo, amb nombroses pistes per a la pràctica d’exercici físic, constitueixen el complement ideal a les instal·lacions esportives i zones d’oci situades en el nucli urbà i el polígon industrial”, destaca el regidor d’Educació i Esport, Pau Bosch.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.