L’Ajuntament de Sueca col路labora amb el voluntariat d’una jornada de neteja de platges

L’Ajuntament de Sueca col路labora amb el voluntariat d’una jornada de neteja de platges
  • La iniciativa, del Parc Natural, s’ha pogut dur a terme gr脿cies a l’inter茅s mostrat pel consistori i la col路laboraci贸 d’un grup de Ford Val猫ncia

voluntariat-neteja-platges-sueca-2019_1L’Ajuntament de Sueca, el Parc Natural de l’Albufera i un grup de voluntaris de Ford Val猫ncia han desenvolupat una jornada de neteja a les platges de Bega de Mar i la zona de dunes fins al Mareny de Barraquetes.

鈥淓sta iniciativa del Parc Natural s’ha pogut desenvolupar gr脿cies a l’inter茅s mostrat pel consistori en la neteja de les platges i en l’eliminaci贸, al mateix temps, d’esp猫cies invasores; i ha coincidit amb la finalitzaci贸 del contracte amb l’empresa encarregada de la neteja de l’arena, per la fi de la temporada de bany, i amb el temporal que hem patit recentment i que va depositar a les platges molts residus鈥, ha explicat la regidora de Medi Ambient, Carmen P茅rez.

Des del Departament es va proposar la zona amb residus en la qual desenvolupar els treballs de neteja. Aix铆 mateix, el consistori es va comprometre a la retirada posterior de les bosses que es generaren despr茅s del treball dels voluntaris.

Per la seua banda, els treballadors del Parc Natural estan desenvolupant una campanya de retirada de plantes invasores, com l’ungla de gat o carpobrutus edulis, i en comentar-los l’Ajuntament esta iniciativa de neteja de platges, els va semblar una bona idea fer coincidir totes dues actuacions. Ells mateixos es van encarregar de recollir els residus d’estes plantes i traslladar-los a l’ecoparc de Sueca.

La campanya de retirada de plantes invasores recorrer脿 tota la zona del litoral lim铆trofa amb el Parc Natural. Concretament, est脿 previst que acudisquen a Sueca el mes de novembre, encara que ja hagen oferit un avan莽ament estos dies en voler fer coincidir el seu treball amb el dels voluntaris i la retirada de residus.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.