El parc Central d’Almussafes acull aquest diumenge un esmorzar popular solidari

El parc Central d’Almussafes acull aquest diumenge un esmorzar popular solidari
  • Tot el recollit amb els tiquets, que encara estan disponibles, es destinarà a l’associació de persones amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques

Aquest diumenge 6 d’octubre a les 9.30 hores se celebrarà, per tercer any consecutiu al parc Central d’Almussafes, l’esmorzar popular programat dins dels actes de commemoració del 9 d’Octubre. Organitzat per l’Associació de Mestresses de Casa i Consumidors Tyrius en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat, la recaptació per la venda de tiquets es destinarà íntegrament a ASPAYM, Associació de persones amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques de la Comunitat Valenciana.

Aquelles persones que vulguen participar en l’esdeveniment encara estan a temps d’adquirir les seues entrades, que es venen per tres euros en la parada de Mª Carmen del Mercat Municipal. L’esmorzar, que inclou entrepà, creïlles fregides, cacauets, olives, beguda, coca i mistela, està sufragat íntegrament pel consistori municipal, raó per la qual és possible dedicar tots els diners aconseguits a aquesta causa solidària.

“No conec un pla millor per a un matí de diumenge que gaudir de la companyia dels nostres conciutadans al voltant d’una taula amb productes valencians mentre contribuïm a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquest tipus de malalties”, assegura el regidor de Cultura, Alex Fuentes, qui anima a la població “a inscriure’s per a continuar demostrant que som una localitat preocupada pel benestar de la societat”.

Després de dedicar la recaptació en 2017 a l’Associació de Familiars d’Alzheimer i altres demències de Benifaió, Almussafes i Sollana (AFABALS) i en 2018 a l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), enguany l’Associació de Mestresses de Casa i Consumidors Tyrius s’ha decantat per ASPAYM. Durant el matí s’espera la presència d’un responsable de l’entitat per a recollir el donatiu final.

ASPAYM
Fundada en 1982 i declarada d’utilitat pública, l’objectiu de l’Associació de persones amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques de la Comunitat Valenciana és ajudar a millorar la qualitat de vida i aconseguir la plena integració en la societat dels seus membres, lesionats medul·lars i grans discapacitats físics.

Per a això, realitzen xarrades en les quals es tracten temes relacionats amb les malalties, visites a hospitals a persones que les pateixen i jornades per a augmentar els coneixements en la matèria i aconseguir un major nivell d’integració en la societat. Així mateix, entre les iniciatives desenvolupades també es troben programes d’atenció personal a domicili, de teràpia ocupacional, consultes de medicina natural i infermeria i excursions i eixides de grup per a promoure l’oci.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.