El govern del Perelló es reuneix amb el PP i Ciudadanos de l’Ajuntament de València per la problemàtica de la CV-500

El govern del Perelló es reuneix amb el PP i Ciudadanos de l’Ajuntament de València per la problemàtica de la CV-500

L’equip de govern de l’Ajuntament del Perelló, representat pel seu alcalde, Juan Botella, i el regidor, José Ferrer, ha mantingut ahir al matí, a l’Ajuntament de València, dos reunions amb els regidors del Partit Popular, Carlos Mondina i Julia Climent, i de Ciudadanos, Fernando Giner i Narcís Estellés.

Tots dos grups han comprés la problemàtica que han plantejat els representants del Perelló i els han oferit tot el seu suport, tant en la presentació d’al·legacions com de futures mocions. També han confirmat la seua assistència al’Assemblea Veïnal del 25 d’octubre, a les 19 hores, al Perelló.

El govern del Perelló està també a l’espera que els reben Sandra Gómez, del PSPV, i Sergi Campillo i Giuseppe Grezzi, de Compromís, per a traslladar-los de primera mà les conseqüències de transformar l’autovia del Saler en un bulevard amb els seus corresponents semàfors. Així mateix, han sol·licitat també una reunió amb Roser Obrer, directora general d’Obres Públiques, Transports i Mobilitat Sostenible.

Demà divendres tindrà lloc la reunió amb caràcter d’urgència de tota la Corporació del Perelló per a consensuar el full de ruta de les actuacions a realitzar. “Això és una qüestió de supervivència dels comerços de les poblacions afectades i de la qualitat de vida de la ciutadania”, ha explicat l’alcalde, Juan Botella.

Ajuntament del Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada