La Caminada organitzada a Sueca per ADOPS aconsegueix recaptar 15.400 euros per al seu projecte #sillonesmolones

La Caminada organitzada a Sueca per ADOPS aconsegueix recaptar 15.400 euros per al seu projecte #sillonesmolones

L’associació de pacients de càncer de Sueca, ADOPS, va organitzar diumenge passat la I Caminada solidària amb l’objectiu de recaptar fons per al seu projecte #sillonesmolones, “amb el qual es pretén adquirir noves butaques amb braços articulats dotats d’una tablet perquè els pacients puguen suportar millor les sessions de quimioteràpia visualitzant pel·lícules, llegint o escoltant música”, tal com va explicar la presidenta de l’associació, Rosa Sanz, en la presentació de la caminada.

Un total de 1.400 persones van participar en esta primera edició amb la samarreta rosa oficial de la caminada. A continuació, es va oferir a tots els participants tallers, un concert i classes de zumba en la plaça de l’Ajuntament, lloc d’inici i meta de la caminada.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada