Cullera torna a il·luminar la ronda del Pont del Llaurador després de huit anys a fosques

Cullera torna a il·luminar la ronda del Pont del Llaurador després de huit anys a fosques
  • El consistori reposa 16.000 metres de cable i instal·la un sistema per a evitar que tornen a robar-lo

L’Ajuntament de Cullera ha tornat a il·luminar la ronda del Pont del Llaurador, una via que ha estat huit anys a fosques després que uns lladres sostragueren el cablejat.

cullera-llum-pont-llaurador_2La regidoria de Serveis Exteriors que dirigix Salva Tortajada ha reposat un total de 16.000 metres de cable i ha instal·lat un sistema antirobatori per a evitar que torne a produir-se un episodi similar.

Es dóna la circumstància que la ronda és una de les vies més transitades de la població, ja que servix d’accés directe a les platges de la localitat sense necessitat de circular per l’interior del nucli urbà. Diàriament són milers els vehicles que passen per esta carretera i una de les principals reivindicacions dels usuaris era millorar les condicions de visibilitat.

Tortajada ha explicat que s’han tornat a encendre 50 fanals que van des de la baixada del pont fins a la rotonda del carrer Favara. També s’ha tornat a il·luminar la glorieta que servix per a facilitar els canvis de sentit.

«Era una actuació molt necessària per a reduir la possibilitat que es produïsca un accident a la nit, ja que a més d’automòbils molts motociclistes i ciclistes circulen per esta ronda», ha assenyalat Tortajada.

La inversió total que ha efectuat el consistori per a dur a terme esta intervenció ascendix a 20.000 euros.

Pla de millora
La il·luminació d’esta ronda junt amb les millores en l’entrada sud per la N-332, on també s’han optimitzat les condicions de visibilitat nocturna, i l’augment del sistema d’enllumenat de l’accés nord pel carrer Sueca, formen part d’un pla d’actuació municipal per a millorar la lluminària en diferents punts de la ciutat.

En el marc d’este programa, pròximament es procedirà a augmentar la il·luminació en el tram final de la Diagonal del País Valencià al costat del Parc Urbà de Sant Antoni i el skatepark, una reclamació veïnal que acumula anys d’espera.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.