L’Ajuntament del Perelló amplia el servei de platja donades les bones condicions de l’oratge

L’Ajuntament del Perelló amplia el servei de platja donades les bones condicions de l’oratge

A causa de les bones condicions climatològiques, l’Ajuntament del Perelló ha decidit ampliar els serveis de platja fins al 13 d’octubre. Estes mesures inclouran la criba i neteja de l’arena tots els dimarts i divendres, i el manteniment de passarel·les i rentapeus en les zones pròximes a la posta sanitària, Gelateria Llinares, l’edifici Fabiola i la plaça Mallorca.

A més, també s’ha decidit prolongar durant tot l’any els serveis de rentapeus i dutxa en la zona de la plaça Mallorca, per ser la que es troba més protegida de les inclemències meteorològiques.

”Amb estes mesures volem que tots els usuaris puguen disfrutar durant més temps de les nostres platges, no solament en època estival sinó durant tot l’any aprofitant el bon clima que tenim”, ha explicat l’alcalde del Perelló, Juan Botella

Ajuntament del Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.