Una jove de 15 anys d’Almussafes, autora d’un audiollibre per a aprendre anglés

Una jove de 15 anys d’Almussafes, autora d’un audiollibre per a aprendre anglés
  • Sara Ferrando Estarlich, estudiant de 4t de l’ESO de l’IES Almussafes, ha aconseguit que la seua obra “Wizard Academy” es traduïsca al francés, espanyol i alemany

Una “Acadèmia de Màgia” online per a aprendre anglés. Eixa ha sigut la iniciativa posada en pràctica per l’almussafense Sara Ferrando qui, amb tan sols 15 anys, ha aconseguit que els cinc primers capítols de la seua obra, “Wizard Academy”, escrita íntegrament en anglés, hagen sigut adquirits a Alemanya i que el primer capítol de la mateixa, publicat el passat 19 d’agost, ja es trobe traduït l’alemany, espanyol i francés.

“Aprendre Anglés amb Històries: B2 Avançat: Acadèmia de Màgia, Episodi 1”, així es presenta la primera part de l’audiollibre en Internet. Un total de 31 llocs i botigues online: 7digital, Amazon Music, Deezer, KKBox, YouTube Music o Spotify, entre altres, oferixen la proposta literària que assegura un aprenentatge de l’idioma en una acadèmia de màgia, en la que reina la fantasia.

La jove escriptora compagina les seues obligacions com a estudiant de 4t de l’ESO en l’IES Almussafes amb la seua passió per la literatura i el continu perfeccionament de l’aprenentatge d’idiomes. En l’actualitat, ja disposa del C1 d’anglés i es prepara cursar 2n d’Alemany en l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada