L’alcaldessa de París s’entrevista amb el de Cullera en els Camps Elisis

L’alcaldessa de París s’entrevista amb el de Cullera en els Camps Elisis
  • Hidalgo s’ha mostrat receptiva a les propostes de l’alcalde cullerenc i ha manifestat la seua predisposició a estrényer els llaços entre tots dos municipis

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha mantingut aquest migdia una trobada amb l’alcaldessa de París, Anne Hidalgo, en els Camps Elisis acompanyat pel primer edil de Le Bourget, Yannick Hoppe, dins dels actes programats en el marc del trenta-set aniversari de l’agermanament entre la capital turística de la Ribera i el municipi gal.

mayor-hidalgo-paris_2L’entrevista ha servit perquè el també diputat provincial de Turisme haja traslladat a Hidalgo les accions de les marques Visit Cullera i València Turisme que estan previstes dur a terme al llarg del pròxim any amb l’objectiu de continuar reforçant la promoció turística en el mercat francés, un dels principals emissors de visitants per a la província i la localitat de Cullera.

Hidalgo s’ha mostrat receptiva a les propostes de l’alcalde cullerenc i ha manifestat la seua predisposició a estrényer els llaços entre tots dos municipis.

La trobada s’ha celebrat durant el Dia Europeu sense Cotxes, una jornada en la qual la capital parisenca prohibeix la circulació d’automòbils per a donar protagonisme als vianants i als mitjans de transport sostenibles com la bicicleta.

Unes polítiques en les quals existeix una gran sintonia entre totes dues ciutats ja que Cullera s’ha bolcat en els últims anys en el foment de la mobilitat sostenible amb la construcció d’un carril bici, la implantació d’un servei de bicicletes de lloguer sense enganxament o la creació de camins escolars a peu per a evitar l’ús del cotxe en els desplaçaments al col·legi. Això li ha valgut aquesta mateixa setmana a l’Ajuntament de Cullera el primer premi de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible.

Les accions promocionals turístiques han sigut el plat principal de l’agenda de l’alcalde de Cullera i diputat provincial de Turisme que es troba des del divendres a París, on ha assistit a l’acte de promoció del World Paella Day que va tindre lloc en l’ambaixada permanent d’Espanya davant la Unesco. Allí es van donar cita ambaixadors de diferents països del món els qui van tindre l’ocasió de conéixer el plat més universal de la cuina valenciana i espanyola.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.