Les obres en el Templet de l’Estació compleixen totes les normes de seguretat segons el regidor d’Urbanisme de Sueca

Les obres en el Templet de l’Estació compleixen totes les normes de seguretat segons el regidor d’Urbanisme de Sueca

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sueca, Fernando Franco, vol enviar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania davant la incipient alarma social que s’ha generat per les obres que s’estan realitzant en el templet del parc de l’Estació.

Franco, acompanyat del coordinador de Seguretat i Salut, Josep Martínez, i d’un responsable de l’empresa que està fent els treballs, s’ha reunit amb el director del CEIP Carrasquer, Josep Matoses, per a informar-lo puntualment de la situació i la falta de risc per a l’alumnat.

“Davant l’alarma social que s’està generant per la retirada del fibrociment de la teulada del templet, volem informar la ciutadania que des de l’Ajuntament s’han previst totes les normes de seguretat que requereix una actuació d’este tipus, complint escrupolosament la llei i tot el que ens marca Conselleria”, ha explicat Franco.

Per la seua banda, Martínez ha afirmat que existia més perill abans de realitzar les obres que ara, a causa de l’estat en el qual es trobava el templet, “la qual cosa provocava que, de vegades, es desprenguera alguna peça del sostre, amb el consegüent perill per a molts xiquets que juguen en eixa zona i que podien manipular estes peces”.

Martínez ha volgut enviar també un missatge de tranquil·litat a la ciutadania afirmant que els treballs compleixen totes les normes de seguretat que marca l’Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball, INVASSAT, qui està supervisant tot el procés. “Hem fitat una zona segons marca el Pla de Seguretat i s’estan utilitzant tots els mitjans a l’hora de treballar. L’única persona que està un poc més exposada als riscos del fibrociment és l’operari que està retirant les peces del sostre. Per a això, està utilitzant un producte que encapsula la possible pols de la superfície o que poguera resultar en manipular les peces. Tot el material retirat va a un contenidor especial que compleix totes les normes. No hi ha cap perill per als xiquets ni per a la gent que acudeix a passejar al parc”.El regidor d’Urbanisme, per tant, garanteix que no existeix cap mena de risc per a la ciutadania.

Dilluns que ve 23 finalitzaran els treballs de retirada del sostre i es començarà amb la restauració de tot el templet, en la qual se substituiran algunes peces de l’estructura, danyades pel pas del temps, i es construirà una nova coberta de coure.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.