Sueca il·luminarà la façana de l’ajuntament en la Nit Violeta d’avui

Sueca il·luminarà la façana de l’ajuntament en la Nit Violeta d’avui

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Sueca, totalment sensibilitzada amb la causa, s’ha adherit a la celebració de la Nit Violeta, que tindrà lloc divendres que ve 20 de setembre, a proposta de la plataforma feminista d’Alacant qui ha aconseguit estendre esta iniciativa després de declarar l’“emergència feminista” per l’augment dels crims masclistes en l’últim any.

Per este motiu, i amb la finalitat de mostrar tot el seu suport, des de la Regidoria es convida a tota la corporació municipal a participar el mateix divendres 20, a les 12 hores, en la lectura d’un manifest contra este tipus de violència.

A la nit, es procedirà a il·luminar la façana del consistori de morat i es repartiran polseres d’este color, aprofitant l’afluència de públic que es concentrarà en la plaça amb motiu de la celebració del MIM.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.