La lluita per les pensions continua a Sueca, ara més que mai

La lluita per les pensions continua a Sueca, ara més que mai
  • “No podem quedar-nos de braços creuats, està en joc la supervivència de les pensions públiques”

El passat divendres, 13 de setembre de 2019, el Col·lectiu Pense Pensions Dignes de Sueca es va concentrar, desafiant la pluja, per reprendre el Curs reivindicatiu per unes pensions dignes.

La tornada a les concentracions, marcada per la famosa DANA que tant de mal ha fet a les nostres terres, va resultar simbòlica, però que des del col·lectiu, esperem que aquest divendres, 20 de setembre, si el “cel” ho permet, retrobar-nos, no sols, els companys i companyes, sinó també els ciutadans i ciutadanes de Sueca i dels pobles dels voltants com Riola i Fortaleny.

La lluita per les pensions continua,ara més que mai, no oblidem que l’1 de gener de 2020, d’ací 3 mesos, si no es produeix un miracle polític, l’augment de les pensions tornarà a ser el 0’25%, això per encetar l’any.

No podem quedar-nos de braços creuats, està en joc la supervivència de les pensions públiques, no només les nostres, sinó també les dels futurs/res pensionistes.

Per aquells/es, que per qualsevol raó no puguen vindre a la concentració de les 11 hores del matí del divendres, a la plaça de l’Ajuntament, poden unir-se a la manifestació de València, divendres de vesprada, a les 18.30 hores, que eixirà des de la plaça de l’Ajuntament de València i acabarà a les Corts Valencianes.

El Col·lectiu Pense Pensions Dignes agafarà el tren de Sueca, a les 17.21 hores.

Us esperem perquè com ja sabeu “hem de fer pinya per una pensió digna”.

Pilar Medrano
Portaveu de Pense Pensions Dignes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.