Amics, familiars i companys homenatgen Tomás Catalán, Policia Local de Sueca assassinat fa 15 anys

Amics, familiars i companys homenatgen Tomás Catalán, Policia Local de Sueca assassinat fa 15 anys

Com tots els 18 de setembre, familiars, amics, companys de la Policia Local i autoritats, com el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez, han realitzat un homenatge a l’agent mort en acte de servei, Tomás Catalán Simó, reunint-se en el lloc on van ocórrer els tràgics fets.

Fa 15 anys Tomás perdia la vida en ser disparat quan acudia a atendre una telefonada d’auxili, convertint-se en un dels successos que més ha marcat a la població suecana. En l’acte celebrat anit, se li van dedicar unes paraules emocionades recordant especialment la seua qualitat humana, a més de la seua professionalitat. En finalitzar, tots els presents van guardar un minut de silenci.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.