El MIM convida al públic a viure diverses aventures sensorials i a conèixer als pallassos caragol

El MIM convida al públic a viure diverses aventures sensorials i a conèixer als pallassos caragol

La Mostra Internacional de Mim a Sueca (MIM) prossegueix demà la celebració de les seues tres dècades de marxa amb una programació pensada per a tota la família.

PONTEN PIE_ARTICA_0 © Eva G. Alcántara

Ponten Pie. Artica © Eva G. Alcántara

Demà dijous, els espectadors podran gaudir de Artica, una proposta exquisida plena de lirisme i preciosisme visual on l’experiència teatral es converteix en una aventura sensorial.

Els catalans Ponten Pie convidaran al públic a entrar en la seua llar, un racó íntim i màgic, una casa vella de fusta que amaga un misteri visible solament per als afortunats que aconseguisquen entrar en ella. Un muntatge original de gran presència estètica reconegut amb el Millor Concepte Escenogràfic en la Fira de Titelles de Lleida.

La companyia alacantina de circ contemporani Acrobàcia Mínima convidarà al públic per la seua part a participar en Seu-te!, una aposta per la innovació i l’ús de nous llenguatges escènics, sense abandonar la tradició i l’arrelament. Sobre l’escenari de la plaça de l’Ajuntament de Sueca es disposarà una taula, set cadires, un càntir i 15 metres de corda per a donar regna solta a un espectacle per a grans i xicotets, d’acrobàcies, equilibris inversemblants, humor i una cuidada dramatúrgia que convidarà a asseure’s, jugar i gaudir.

En la segona jornada del MIM coneixerem també als Escargots, creats per la companyia catalana Slow Olou, nascuda de la unió de Toti Toronell i Pere Hosta, dos ocells que sovint volen per lliure però que un bon dia van decidir posar un ou que, lentament, va donar vida a aquest divertit espectacle. Una mescla absurda i surrealista d’escenes en les quals dos pallassos caragol despertaran en l’espectador els riures i emocions en l’Ateneu Sueco del Socorro. Un espectacle que arriba per primera vegada a terres valencianes.

El festival regalarà també als espectadors d’aquesta edició els Mim’s moments, moments escènics protagonitzats per l’artista Mayte Olmedilla que es desenvoluparan en els llocs més inesperats, divertits i emotius de la ciutat, com els patis de butaques, les cues del teatre, cafeteries, façanes, etc. Tot per a celebrar i recordar les tres dècades de recorregut ininterromput de la Mostra Internacional de Mim.

MIM


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.