La Regidoria de Festes de Sueca decideix posposar la Paella Gegant al divendres 27

La Regidoria de Festes de Sueca decideix posposar la Paella Gegant al divendres 27
  • La Nit Suecana, els jocs infantils previstos per al divendres 13, i activitats esportives patiran modificacions també

Les previsions meteorològiques que anuncien pluja per als pròxims dies han provocat que, des de la Regidoria de Festes, s’haja decidit posposar o modificar diversos actes programats. Un d’ells és la celebració de la Paella Gegant que havia de realitzar-se el divendres 13.

“Hem decidit canviar el dia de la celebració de la Paella Gegant, ja que és un esdeveniment que congrega a molta gent en l’avinguda del Mestre Serrano i hem preferit anul·lar-lo amb temps i celebrar-lo el divendres 27. A més, preferim no esperar a suspendre-lo el mateix dia perquè la gran quantitat d’ingredients que s’utilitzen s’haurien de congelar finalment, i les seues condicions de cocció després no serien les mateixes”, ha explicat la regidora de Festes, Gema Navarro. La nova data de celebració és el divendres 27 de setembre, en el mateix lloc, l’avinguda del Mestre Serrano.

Un altre dels actes que patiran modificacions és la Nit Suecana, que passarà a celebrar-se el mateix dia, divendres 13, però en el Centre Municipal Bernat i Baldoví. Des de la Regidoria s’informa que les portes s’obriran una hora abans que comence l’acte, a les 22 hores, i els tiquets s’aniran repartint als assistents per ordre d’arribada fins a esgotar les localitats.

A més, els jocs infantils, previstos per al divendres 13 també, s’ajornaran al dilluns 16. Per la seua banda, la Cursa de la Fira, prevista per a hui, i l’Street Handbol se celebraran el dimarts 17.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.