L’empresa municipal Aigües de Sueca compra maquinària nova per als treballs de jardineria

L’empresa municipal Aigües de Sueca compra maquinària nova per als treballs de jardineria

L’empresa municipal Aigües de Sueca ha adquirit una nova maquinària per als treballs de jardineria. En concret, es tracta d’una talladora de gespa giratòria 360 graus, d’última generació, que permetrà, no solament estalviar en el temps emprat per a fer els treballs, sinó també fer més còmoda la labor dels operaris.

“L’adquisició d’esta nova màquina constituïa una vella demanda dels treballadors per a augmentar la qualitat i millorar així el servei a la ciutadania. L’anterior talladora de gespa estava obsoleta i, per esta raó, vam optar per comprar una nova, amb una velocitat i potència de tall superior, i amb la capacitat d’arribar, en el 95% dels casos, a tots els racons”, ha explicat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.

Els treballadors han pogut començar a utilitzar-la ja estos dies i han mostrat la seua satisfacció. El cost de la inversió ha suposat al voltant de 12.000 euros “una inversió mitjana necessària perquè el departament de jardins de l’empresa municipal ha vist augmentada la quantitat de treball en els últims anys”, ha afirmat Vázquez.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.