La Junta Local Fallera d’Almussafes organitza el seu huité Mig Any Faller

La Junta Local Fallera d’Almussafes organitza el seu huité Mig Any Faller
  • La festa, ambientada en el món del circ, se celebrarà el pròxim dissabte 14 de setembre al pati del CEIP Almassaf

Les comissions falleres d’Almussafes reprenen la seua activitat després de l’estiu amb la celebració del Mig Any Faller, una festa que va consolidant-se amb el pas dels anys i que en la seua huitena edició, que es desenvoluparà el pròxim dissabte 14 de setembre, retrà homenatge al món del circ.

La Junta Local Fallera, integrada per representants de les tres falles del municipi, organitza en col·laboració amb l’Ajuntament de la localitat aquesta vetlada que reunirà al pati del CEIP Almassaf a les persones integrants de les falles Primitiva, La Torre i Mig Camí però que també està oberta a la resta de la ciutadania.

A les 21.30 hores començarà el sopar de baix braç, en la qual se serviran la beguda i un aperitiu, i posteriorment començarà a sonar la música de discomòbil que ambientarà aquesta festa, que s’allargarà durant diverses hores en el mateix recinte educatiu. Els tiquets per a assistir a la celebració ja poden adquirir-se en els diferents casals.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.