La Guàrdia Civil localitza i auxilia a la platja del Dosser de Cullera una turista que estava desapareguda

La Guàrdia Civil localitza i auxilia a la platja del Dosser de Cullera una turista que estava desapareguda
  • Es trobava a uns deu quilòmetres de l’apartament que havien llogat i amb signes d’avançat estat de deshidratació

El dia d’ahir, a les 06.00 hores, es té coneixement des de la Guàrdia Civil de la desaparició d’una dona d’origen francés que estava de vacances en la localitat de Cullera. El marit de la dona desapareguda, també d’origen francés, comunica als agents que des del dia anterior a les 18.00 hores no sap res de la seua dona.

Aquesta persona informa que a la desapareguda li agrada caminar, però que té una malaltia degenerativa del sistema nerviós i podria haver-se desorientat durant una de les seues caminades.

Immediatament s’establí un dispositiu de cerca per a socórrer a la màxima brevetat possible a aquesta turista. Amb tots els components reunits, se sectoritza la zona perquè la cerca siga més efectiva i s’assigna a cada component un lloc en el qual es poguera trobar a la desapareguda.

Finalment, i després de quatre hores de cerca, agents de la Guàrdia Civil del Lloc Principal de Cullera troben a la desapareguda amb vida, per la zona de les dunes del Dosser, al nord del far de Cullera, a uns 10 quilòmetres de l’apartament en el qual es trobaven llogats.

L’estat de la desapareguda era bastant crític, ja que es trobava desorientada i en un avançat estat de deshidratació.

O.R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.