Les associacions d’Alzheimer de la Ribera posen en marxa un projecte d’assessorament a l’hospital d’Alzira

Les associacions d’Alzheimer de la Ribera posen en marxa un projecte d’assessorament a l’hospital d’Alzira
  • Visibilitzar la malaltia i conscienciar els familiars sobre els beneficis de l’estimulació primerenca, són objectius d’este projecte

‘Alzheimer Plataforma la Ribera’, entitat que agrupa a l’Hospital d’Alzira i a 12 associacions d’afectats i familiars de la comarca, ha posat en marxa un nou projecte d’assessorament als familiars de persones amb Alzheimer i altres tipus de demència.

Així, tots els dimecres, en horari de 16:00 a 19:00 hores, a l’Oficina d’Associacions, situada a la planta baixa de l’Hospital de la Ribera, un professional relacionat amb este àmbit es troba a disposició dels familiars que ho sol·liciten per oferir-los informació sobre els recursos socials disponibles a la comarca i les teràpies més beneficioses per a les persones afectades.

Amb este projecte es pretén, a més d’apropar la informació que ofereixen les associacions als pacients, en el mateix Hospital, visibilitzar la malaltia d’Alzheimer i conscienciar els familiars sobre els beneficis de l’estimulació primerenca en persones que pateixen algun tipus de demència, especialment en les etapes inicials de la malaltia.

Per fer-ho, cada dimecres ofereixen informació, de manera alternativa, cadascuna de les 12 associacions que conformen la Plataforma: Alberic, l’Alcúdia, Algemesí, Alginet, Alzira, Benifaió, Carcaixent, Corbera, Cullera, Guadassuar, Sueca i Villanueva de Castelló.

‘Alzheimer Plataforma la Ribera’
L’objectiu de ‘Alzheimer Plataforma la Ribera’ és el de desenvolupar projectes i línies de treball conjuntes entre les associacions de pacients i l’Hospital d’Alzira, per tal de millorar l’atenció que reben els pacients de la comarca i els seus familiars.

Departament de Salut de la Ribera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.