Caballer dispararà més d’una tona de pólvora en el Piromusical de les festes de Sueca

Caballer dispararà més d’una tona de pólvora en el Piromusical de les festes de Sueca
  • “No hi ha espectacle com el de Sueca en tota Europa”

El saló de plens de l’Ajuntament va acollir ahir al matí la presentació de la pròxima edició del Piromusical de Sueca, que se celebrarà el dissabte 14 de setembre. Un any més, el consistori ha confiat en la guardonada i reconeguda empresa Ricardo Caballer per a preparar este espectacle que enguany portarà per títol “Mil músiques, mil focs”.

presentacio-piromusical-sueca-2019_2A l’acte van assistir el mateix Ricardo Caballer; l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la regidora de Festes, Gema Navarro; Daniel Claver, pirotècnic suecà i gran col·laborador de l’empresa Caballer; i Luis Leal, en representació de Legend Especialistas, encarregats de l’espectacle inaugural previ al Piromusical, titulat Vulcania.

L’empresa Ricardo Caballer, pionera en esdeveniments piro-artístics en els quals es combina foc i música a l’uníson, fou l’encarregada de realitzar este espectacle des dels seus inicis. Més de 20.000 persones tornaran a congregar-se en l’Estadi Municipal Antonio Puchades, i voltants, a partir de les 23 hores, per a presenciar este esdeveniment realitzat en exclusiva per a la ciutat de Sueca.

“Estic completament segur que, tècnicament, no hi ha un espectacle com este en tota Europa, i per això, cada vegada més gent de fora acudeix a veure’l. He de dir que el nom de Sueca, en el món de la pirotècnia, cada vegada està adquirint major protagonisme”, va afirmar Ricardo Caballer en la seua intervenció.

Pel que fa a quantitats, el Piromusical d’esta edició comptarà amb 21 ordinadors que treballaran simultàniament, 800 mòduls de tret i 12.600 ordres de foc, la qual cosa significa que poden haver-hi unes 15.000 unitats de pirotècnia, aproximadament.

Quant a la música, l’espectacle començarà amb peces de pel·lícules de cinema, a continuació introduirà música més clàssica d’artistes com Pavarotti, entre altres, i seguirà amb cançons referents de les dècades 60, 70, 80 i 90, per a acabar amb un “final èpic”, en paraules de Caballer.

“Es tracta d’un espectacle que genera moltíssima expectació any rere any, i des de la Regidoria de Festes i l’Ajuntament continuarem promocionant-lo donant-li la importància que mereix. És un dels actes més esperats per la ciutadania i, per a facilitar l’espera eixa vesprada, hem habilitat, en col·laboració amb la Regidoria de Turisme, unes barres perquè els assistents puguen adquirir beguda i menjar en l’Estadi, que obrirà les seues portes a partir de les 20 hores”, va explicat la regidora de Festes, Gema Navarro.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va aprofitar la presentació d’ahir al matí per a agrair públicament el treball de l’empresa Ricardo Caballer “una de les millors ambaixadores que té Sueca a tot el món, ja que Caballer té sempre present al nostre municipi com a targeta de presentació a l’hora de realitzar espectacles d’este tipus. El Piromusical és una obra d’art de simbiosi de pólvora i música, mil·limètricament estudiada per Ricardo Caballer, i per a Sueca, un senyal d’identitat com ho és el festival de Mim o el Concurs Internacional de Paella”. L’alcalde també va tindre paraules d’agraïment per a Daniel Claver.

En l’edició d’enguany, cal destacar també que, prèviament al Piromusical, els espectadors podran disfrutar amb l’espectacle Vulcania, de Legend Especialistas, el qual comptarà amb la col·laboració de Ricardo Caballer. “Hem creat un espectacle que tindrà com a línia de continuïtat el foc. Es tracta d’una conjugació d’arts escèniques, de dansa, de circ, i de percussió, amb el foc com a nexe d’unió. Jo crec que li encantarà a la totalitat del públic i serà mereixedor del Piromusical que arriba a continuació”, explicà el representant de l’empresa, Luis Leal.

L’acte va finalitzar amb el lliurament d’una insígnia de la ciutat a Ricardo Caballer per part de l’alcalde de Sueca.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.