La Regidoria de Turisme de Sueca posa en marxa un concurs de cuiners joves de 12 a 16 anys dins el FirArròs

La Regidoria de Turisme de Sueca posa en marxa un concurs de cuiners joves de 12 a 16 anys dins el FirArròs

Les Festes Majors de Sueca ofereixen a la ciutadania i visitants un gran nombre d’actes i activitats per a totes les edats. Una prova és el concurs que ha posat en marxa enguany la Regidoria de Turisme amb el nom Firarròs Jove 2019. Este certamen culinari, destinat a joves de 12 a 16 anys, se celebrarà el dissabte 14 de setembre en el marc de l’esdeveniment gastronòmic Firarròs.

“El concurs suposarà una gran oportunitat per als joves de Sueca de mostrar el seu talent culinari en un certamen que pretenem tinga una continuïtat com una cita gastronòmica important en el marc de Firarròs, la fira que celebrem durant tot el cap de setmana i en la qual mostrarem als visitants els productes gastronòmics autòctons que ofereix la nostra ciutat”, ha explicat la regidora d Turisme, Manoli Egea.

El concurs pretén ser una aposta seriosa pel talent de la joventut suecana, al temps que un aparador i una motivació extra per a tots aquells que vulguen provar els seus dots cuinant una paella segons la recepta tradicional del Concurs Internacional de Sueca.

El certamen se celebrarà en el marc de Firarròs, la fira gastronòmica que des de fa anys acull el parc de l’Estació l’últim cap de setmana de les Festes Majors i la vespra del dia del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.

En concret, en esta primera edició del Concurs Firarròs Jove, els participants pertanyeran a 14 comissions falleres de Sueca. Competiran en equips formats per quatre components, amb la supervisió d’un adult, tractant de demostrar quin de tots ells posseeix majors coneixements a l’hora de cuinar el nostre plat estrela, la paella.

En la present edició de Firarròs, que se celebrarà del 13 al 15 de setembre, participaran restaurants, bars i establiments relacionats amb l’alimentació (com ara xarcuteries, carnisseries, forns i pastisseries) de Sueca, que oferiran una àmplia i variada oferta d’arrossos, embotits i dolços artesanals a tots els visitants. La Regidoria de Turisme ha preparat a més, paral·lelament, una oferta d’oci amb animació infantil, actuacions musicals i la retransmissió del Piromusical en directe des del parc de l’Estació, entre altres.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.