El Consell Agrari de Sueca condiciona i millora la situació que presenten els camins rurals

El Consell Agrari de Sueca condiciona i millora la situació que presenten els camins rurals
  • Inversió municipal en nova maquinària davant la imminent sega campanya de la sega de l’arròs

sueca-nova-maquinaria-agricola

José-Luis Ribera i Dimas Vázquez

L’Ajuntament de Sueca, i més concretament el Consell Agrari, ha adquirit nova maquinària per a condicionar i millorar la situació que presenten els camins rurals, especialment davant la imminent temporada de sega dels camps d’arròs.

“En poc de temps començarem amb la temporada de la sega i el que volem des d’este Ajuntament, i concretament des del Consell Agrari, és que en esta època en la qual augmenta el trànsit per estos camins, que es troben en les millors condicions possibles. Per a això, ja ens hem posat en marxa, tant en mitjans tècnics com en recursos humans, per a facilitar el treball de la sega”, ha explicat l’alcalde, Dimas Vázquez.

En concret, s’ha adquirit una nova trituradora, per un import de 10.000 euros, que facilita el treball dels operaris en incrementar els resultats en poc temps.

“En estos moments, amb la compra d’esta nova màquina, tenim ja les dos trituradores treballant a ple rendiment en l’adequació de les voreres dels camins. A més, s’han utilitzat 400 tones de saorra per a millorar el paviment de les carreteres. Estem utilitzant tota la maquinària de què disposa el Consell Agrari per a deixar tot el terme d’arrossars en condicions òptimes per a la sega, sempre sense oblidar-nos de la zona d’horta també de Sueca”, ha assenyalat el regidor d’Agricultura, José Luis Ribera. La nova màquina és capaç de netejar quilòmetres de camí en poc temps, per la qual cosa els resultats es percebran en breu.

A més de la compra de nova maquinària, s’ha procedit també a la reparació d’una altra que romania en desús molt temps per estar trencada. És el cas d’un tractor el qual resultava molt necessari per a les labors diàries dels treballadors.

Aprofitant el treball que s’està realitzant en els camins rurals, es millorarà també l’estat d’aquells que utilitzen habitualment els caçadors en època de Tiraes.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada