Almussafes homenatja les seues dones esportistes a través d’una exposició

Almussafes homenatja les seues dones esportistes a través d’una exposició
  • La mostra impulsada per la Regidoria de Polítiques d’Igualtat estarà disponible del 13 al 30 de setembre al Centre Cultural

‘Les dones sumen a l’esport’ és el títol de l’exposició que el consistori municipal d’Almussafes, a través de la seua Regidoria de Polítiques d’Igualtat, inaugurarà el pròxim divendres 13 de setembre en el Centre Cultural amb l’objectiu de donar a conéixer a la ciutadania la trajectòria d’algunes de les esportistes més destacades de la localitat. La mostra, disponible fins al dilluns 30 de setembre, estarà formada per panells en els quals es posarà en relleu, amb imatges i textos, les principals fites aconseguides per les protagonistes, algunes en actiu i unes altres ja retirades. Per a l’edil de Polítiques d’Igualtat, Belén Godoy, la iniciativa “pot ser molt positiva per a les noves generacions, atés que tindran més referents en els quals mirar-se”.

L’Ajuntament d’Almussafes, a través de la seua Regidoria de Polítiques d’Igualtat, està ultimant els preparatius per a la inauguració de l’exposició ‘Les dones sumen a l’esport’, una mostra fotogràfica amb la qual el consistori municipal busca donar una major visibilitat a les dones i xiquetes esportistes de la localitat, un col·lectiu els assoliments del qual han comptat tradicionalment amb menor projecció pública que els dels seus companys homes.

“Les esportistes almussafenyes destaquen en nombroses modalitats, obrint-se pas en disciplines amb poca presència femenina fins ara, i el que volem és donar-los el protagonisme que mereixen i reconéixer el seu talent, esforç i èxit amb un projecte molt atractiu i visual”, destaca la regidora de Polítiques d’Igualtat, Belén Godoy.

El muntatge podrà visitar-se del divendres 13 al dilluns 30 de setembre a la sala d’exposicions del Centre Cultural, un espai en el qual es col·locaran diferents panells, cadascun d’ells integrat per la imatge d’una de les esportistes i un text en el qual s’explicaran els assoliments obtinguts al llarg de la seua trajectòria.

“Creiem que aquesta mostra pot ser molt positiva per a les noves generacions, atés que tindran més referents en els quals mirar-se, una cosa sens dubte necessària per a convéncer-nos que som igual de capaces que els homes de destacar en les disciplines que ens apassionen”, remarca l’edil.

La inauguració es durà a terme el mateix divendres 13 de setembre a les 19 hores amb la presència de diferents autoritats i de gran part del grup de dones incloses en l’exposició i al final de la mateixa s’oferirà un refrigeri en la cafeteria de la infraestructura per a les persones assistents.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.