La Guàrdia Civil de Sueca intervé 8.000 plantes de marihuana en 72 registres realitzats a la Ribera

La Guàrdia Civil de Sueca intervé 8.000 plantes de marihuana en 72 registres realitzats a la Ribera
  • Des del mes de maig s’ha procedit a la detenció de 26 persones i investigació d’altres 39 per delictes de cultiu de drogues i defraudació de fluid elèctric en el marc de diversos operatius realitzats per l’institut armat

Dins dels serveis establits per a evitar el cultiu i elaboració de substàncies estupefaents a la província de València, la Guàrdia Civil de la Companyia de Sueca, venia investigant la possible existència de plantacions clandestines de cultiu il·legal de marihuana en diferents punts de la província de València.

En el marc de diverses operacions coordinades per la Guàrdia Civil de la Companyia de Sueca des de maig d’enguany, s’ha procedit contra 65 persones, 46 homes i 19 dones, de nacionalitats espanyola, magrebina, búlgara i romanesa per la seua implicació en els delictes de cultiu i elaboració de substàncies estupefaents i defraudació del fluid elèctric.

La fase d’explotació va culminar quan els agents van procedir al registre 72 domicilis a Alberic, Monserrat, Cullera, Benifaió i Carlet. Amb aquestes actuacions s’han pogut intervindre prop de 8.000 plantes de marihuana i 18 quilos de cogollos llestos per a la seua venda que formaven part de diferents cultius “indoor”.

A més de les plantes intervingudes en aquestes operacions, els agents van trobar múltiples efectes per al cultiu, creixement i floració de la marihuana que formaven un sofisticat sistema per a la producció de la marihuana amb una gran infraestructura de maquinària i eines, valorada en mes de 100.000 euros.

Cal destacar que s’ha pogut esclarir l’ús fraudulent del fluid elèctric a través de 54 enganxaments il·legals. Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Carlet, Alzira, Sueca, Picassent i Requena.

O.R.


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.