Sueca millora l’horari per al repartiment de llibres de festes i la compra d’entrades per al Piromusical

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidories de Festes i Turisme, va a ampliar l’horari de la Tourist Info per a facilitar a tota la ciutadania la recollida dels llibres de Festes impresos en paper i la compra d’entrades per als diferents actes programats, especialment per al Piromusical del pròxim 14 de setembre.

portada-programa-festes-sueca-2019“Hem decidit ampliar l’horari de la Tourist Info durant la setmana que ve per a facilitar a tota la gent la compra d’entrades i la recollida dels llibres de Festes en edició paper. L’horari serà de 9 a 14 hores, de dilluns a dissabte, i de 18 a 20 hores, dilluns, dimecres i divendres. Obrirem una hora abans pels matins i tres vesprades, sobretot per a la gent que estiga treballant i no puga acudir de matí”, ha afirmat l’alcalde, Dimas Vázquez.

“Amb esta mesura s’evidencia la col·laboració absoluta que existeix entre les regidories amb la finalitat de facilitar i ampliar el servei a la ciutadania”, ha assenyalat la regidora de Turisme, Manoli Egea.

La impressió dels llibres s’ha vist retardada uns dies a causa del procés electoral i el posterior canvi de govern, però a partir del pròxim dilluns 26 podran recollir-se ja en format paper en l’horari abans esmentat. També estaran disponibles en la Tourist Info de les Palmeres fins a esgotar existències.

“Hem decidit que s’entregarà un llibre per domicili per a arribar a més llars i evitar així que alguna persona que ho desitge es quede sense ell. Si una persona vol recollir més d’un llibre, podrà acudir amb un màxim de 3 DNI diferents que demostren domicilis diferents”, ha explicat la regidora de Festes, Gema Navarro.

Per la seua banda, l’edició digital del llibre de Festes ja pot consultar-se a través de la pàgina web municipal i les xarxes socials de l’Ajuntament.

Entrades per al Piromusical
Les entrades del Piromusical per als residents en tot el terme municipal de Sueca, el Perelló i el Mareny, es posaran a la venda el dimecres 28 d’agost, al preu de 2 euros. En este cas, cada persona podrà adquirir 2 entrades com a màxim per DNI, podent presentar fins a 3 DNI.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada