El dilluns arranca al Trinquet Eusebio el Trofeu Festes de Sueca

El dilluns arranca al Trinquet Eusebio el Trofeu Festes de Sueca

Serà el pròxim dilluns 26 d’agost quan comence al Trinquet Eusebio una altra de les cites importants de l’estiu, el Trofeu Festes de Sueca. Amb esta, ja se sumen set edicions d’una competició curta d’escala i corda que segueix el format de dues semifinals i la gran final que decidirà als campions de 2019.

Les tres jornades preparen un cartell atractiu de cara als espectadors. La primera semifinal anirà precedida per una partida d’expilotaris. A partir de les 17.00 hores, Adrián i Tino jugaran contra Pedro i Muedra. A continuació serà el torn de les grans figures actuals, Genovés II i Jesús s’enfrontaran a Francés i Pere.

La segona cita del torneig serà el divendres 30, amb una prèvia de juvenils que començarà també a les 17.00 hores. Després eixiran al trinquet Soro III i Tomàs II per a lluitar contra Salva Palau i Javi per la plaça lliure que quede per a la final.

El títol es resoldrà el divendres 6 de setembre. La partida prèvia es disputarà en la modalitat de raspall i tindrà com a protagonistes a Vicent i Tonet IV contra Salelles II i Brisca. Una vegada finalitzat este duel, es penjarà la corda al trinquet per a proclamar als campions de la setena edició del Trofeu Festes de Sueca.

Funpival


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.