Almussafes promociona el comerç local aprofitant els passos de vianants

Almussafes promociona el comerç local aprofitant els passos de vianants
  • L’ajuntament i AECAL impulsen una campanya amb la qual s’han incorporat missatges en diferents passos de vianants del nucli urbà

L’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes (AECAL) continua activa durant els mesos d’estiu. Després de desenvolupar l’última setmana de juliol la campanya ‘Històries del comerç local’, en la qual l’entitat va publicar diversos cartells en xarxes socials per a reivindicar els valors propis del consum de productes i serveis en establiments de proximitat, el col·lectiu va aprofitar les primeres jornades del mes d’agost per a donar el tret d’eixida a un nou projecte promocional.

Aprofitant el repintat dels passos de vianants del nucli urbà, la brigada de manteniment municipal està estampant sobre la calçada missatges relacionats amb l’activitat pròpia de l’associació. Així, la ciutadania ja ha pogut llegir textos com ‘Comerç local, tot al teu poble’ o ‘Gràcies per la teua confiança.AECAL’. El pas que separa el parc de les Palmeres i la Biblioteca Pública, situat al carrer Llauradors, ha sigut el primer a decorar-se amb els citats missatges.

Algunes de les components de la junta directiva de l’entitat van celebrar la materialització d’aquesta idea, que compta amb el suport de l’Ajuntament de la població, juntament amb la tinent d’alcalde Davinia Calatayud, el regidor de Comerç, Alex Fuentes, i la regidora d’Hisenda i Festes, Mar Albuixech. “En els últims mesos, AECAL està intensificant la seua activitat a través de propostes innovadores que, com no podia ser d’una altra forma, compten amb el suport del consistori municipal”, assegura Fuentes.

Des que al juny es va incorporar a la Unió Gremial-Federació de Gremis d’Associacions de Comerç Valencià, AECAL ha posat en marxa diferents iniciatives. A més d’aquesta campanya, que té com a suport la senyalització horitzontal dels carrers del municipi, i la que va tindre com a protagonistes les xarxes socials, durant el mes d’agost s’està projectant un espot sobre el comerç local en les sessions cinematogràfiques nocturnes que s’estan celebrant en les Piscines Municipals. “En definitiva, es tracta de donar tota la visibilitat possible a les pimes d’Almussafes, que necessiten el nostre suport per a continuar sent un referent en l’àmbit econòmic”, comenta l’edil de Comerç.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.