Juan i Jean Marie s’imposen en el Campionat de Petanca de les Palmeres

Juan i Jean Marie s’imposen en el Campionat de Petanca de les Palmeres

La localitat marítima de Les Palmeres ha acollit durant tot el cap de setmana el IV Campionat de Petanca 2019, organitzat per un grup d’estiuejants aficionats a esta modalitat. El torneig, patrocinat per les Regidories d’Esport i Turisme, s’ha celebrat en les remodelades pistes de petanca construïdes en un terreny cedit per la seua propietària, Adelaida Vidagany. Des del Consistori han mostrat el seu agraïment a la família propietària d’estos terrenys per la cessió que han realitzat perquè es puga practicar este joc.

Les partides s’han disputat durant tres dies, 16, 17 i 18 d’agost, sent els vencedors del campionat la parella formada per Juan i Jean Marie. Per darrere d’ells van quedar Paul i Jean Marie, segons; Javi i Bernardo, tercers; i Javi i Vicente, quarts.

Els guanyadors van rebre els seus trofeus de mans de la regidora d’Esport, Celia Beltrán, i el regidor de Comunicació, Julián Sáez. Així mateix, es va fer lliurament d’uns obsequis a tots els participants. “És una satisfacció comprovar l’ús i disfrute que estan realitzant els usuaris d’estes pistes. Estem molt contents de poder participar des de l’Ajuntament en activitats com esta, donant suport a qualsevol iniciativa que sorgisca de la ciutadania”, ha explicat la regidora d’Esport, Celia Beltrán.

Este mateix estiu, les regidories de Serveis Municipals i d’Esport han hagut d’actuar en les pistes a causa del mal ús que es feia d’elles, utilitzades com a zona de “botelló”. Per este motiu, al mes de juliol van ser delimitades amb tanques restringint així el seu ús únicament per a les persones que acudiren a jugar a petanca. Els usuaris  van mostrar la seua satisfacció pel resultat d’esta actuació.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada