El Club de Tir amb Arc d’Almussafes torna del Campionat d’Espanya cadet amb quatre medalles

El Club de Tir amb Arc d’Almussafes torna del Campionat d’Espanya cadet amb quatre medalles
  • L’entitat es va adjudicar tres bronzes i una plata en les proves celebrades a Madrid

Els joves del Club de Tir amb Arc d’Almussafes van dir adeu amb èxit a la present temporada d’aire lliure en el Campionat d’Espanya júnior, cadet i menors de 14 anys disputat l’últim cap de setmana de juliol a Madrid. Els arquers almussafenys van aconseguir quatre medalles, tres bronzes i una plata, totes elles en la categoria Cadet.

Bea Polo va aconseguir el subcampionat en equips mixtos al costat de Sergio Calderón i el bronze per equips de comunitats autònomes al costat de Sergio i Joel Calderón, en tots dos casos en arc compost. Per part seua, Emi Lucha va conquistar el bronze en recorb en la modalitat d’equips mixtos al costat de la seua companya Laura Warmuz i el mateix metall per equips de comunitats autònomes amb la mateixa Warmuz i Rubén Mira.

Des de l’entitat donen l’enhorabona a tot l’equip “per l’esforç realitzat aquesta temporada repleta de competicions nacionals” i reconeixen el treball de María Gómez, que no va aconseguir superar les eliminatòries.

La jove tindrà l’oportunitat de demostrar el seu potencial en el Campionat Europeu de Tir amb Arc de Clubs, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de setembre a la ciutat de Catez, Eslovènia. En el torneig intervindrà al costat de les seues companyes Nerea López i Ángels Alcaraz.

Ajuntament d’Almussafes


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada