El Perelló recapta 730 euros per a la lluita contra el càncer

El Perelló recapta 730 euros per a la lluita contra el càncer

El Perelló va aconseguir recaptar ahir diumenge, en la col·lecta que es va realitzar per a la investigació i lluita contra el càncer, la quantitat de 730 euros gràcies a la generositat de tota la ciutadania i visitants en esta època de l’any. La xifra supera amb escreix els 520 euros de l’any passat.

El grup de voluntàries, del Perelló i Sueca, entre les quals es trobava la regidor de Benestar Social, Natividad Aguado; la presidenta de l’Associació Local contra el Càncer de Sueca, Celia Albi; a més de diverses membres de la nova Junta de Amas de casa del Perelló, van ser les encarregades d’estar en les dos taules instal·lades a l’Ajuntament i el passeig marítim, així com de realitzar la col·lecta per diferents carrers de l’entitat local menor.

Des de l’Ajuntament volen mostrar el seu agraïment a totes les persones que van col·laborar en esta causa.

Ajuntament del Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.