L’Ajuntament de Sueca continua millorant les infraestructures de les zones perifèriques del municipi

L’Ajuntament de Sueca continua millorant les infraestructures de les zones perifèriques del municipi
  • El nou equip de govern considera que estes actuacions, reclamades per la ciutadania des de fa molt temps, eren una prioritat

L’Ajuntament de Sueca continua amb els seus treballs d’adequació d’infraestructures en diferents zones del municipi que es troben en la perifèria. En este cas, la Regidoria d’Urbanisme, en col·laboració amb el Consell Agrari i el Sindicat de Regs, està finalitzant ja l’actuació al carrer La Divina Pastora, en el barri de la Canal, amb l’objectiu que els seus veïns i veïnes puguen disfrutar, la setmana vinent, de les festes que organitzen tots els anys, en les millors condicions.

“Es tracta d’una de les primeres gestions que vaig dur a terme com a alcalde. En els programes dels partits que ara estem governant coincidíem en la necessitat de treballar i millorar la nostra ciutat, prestant la mateixa atenció a tots els barris de la ciutat. I el nostre compromís és que continuarem fent-ho en altres llocs que també necessiten eixa adequació i eixa millora d’infraestructures”, ha explicat l’alcalde, Dimas Vázquez.

Per la seua part, el regidor d’Agricultura i Consell Agrari, José Luis Ribera, ha afirmat que “gràcies a la unificació d’esforços, hem aconseguit portar a terme estos treballs que, en un futur pròxim, tindran una segona fase consistent en l’adequació d’una vorera que facilite l’entrada als habitatges i garatges”. Es dona la circumstància, a més, que este camí és utilitzat per molts vehicles per a accedir a la circumval·lació exterior de Sueca.

D’altra banda, el Consell Agrari, gràcies a la bossa de treball de peons agrícoles, està treballant també netejant altres zones del municipi, com per exemple: la Muntanyeta dels Sants; l’Assut de Sueca i les rutes d’accés, el Bosc de Ribera, les zones de dunes  protegides de la platja de la Llastra, Palmeres i Motilla; el pont del Ràfol, l’Ullalet dels Sants i Ullals de Baldoví, Camí Vell de Cullera i camí del Cementeri. Ribera ha mostrat la seua satisfacció pel resultat d’estos treballs.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada