L’Ajuntament de Sueca actua en diferents zones del municipi condicionant espais urbans

L’Ajuntament de Sueca actua en diferents zones del municipi condicionant espais urbans
  • Estes actuacions responen a antigues reivindicacions de la ciutadania

La Regidoria de Serveis Municipals, amb la col·laboració del programa EMCORA (destinat a la contractació de persones en situació de desocupació), continua actuant en diverses zones de sòl urbà del municipi, atenent així a velles reivindicacions de la ciutadania per l’abandó que presentaven, la brutícia dels terrenys o la seua perillositat a l’hora de circular.

Este és el cas del carrer José María Boix Vila en el qual s’ha procedit a netejar i ampliar la calçada per a afavorir especialment la seguretat del trànsit, tant dels veïns com dels camions de recollida de fem que tenen la seua ruta establida, ampliant a més la zona d’aparcament.

“També estem actuant en la zona on antigament tenia els seus magatzems l’empresa Pascual Hermanos, procedint a la neteja de tots els solars i els voltants, com així ho havia demandat la ciutadania”, ha explicat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.