Sanitat inverteix prop de 285.000 euros en condicionar els consultoris de Benicull, Sollana i Tous

Sanitat inverteix prop de 285.000 euros en condicionar els consultoris de Benicull, Sollana i Tous
  • Departament de Salut i ajuntaments han treballat de manera conjunta i coordinada per traslladar l’atenci贸 sanit脿ria a altres edificis municipals mentre duren les obres d’adequaci贸

La Conselleria de Sanitat ha invertit prop de 285.000 euros en el condicionament i la millora de les instal路lacions dels consultoris auxiliars de Benicull, Tous i Sollana, les obres dels quals estan comen莽ant estos dies.

Esta inversi贸 forma part del Pla d’Intervenci贸 Arquitect貌nica en Consultoris (PIAC), a trav茅s del qual la Conselleria de Sanitat ha destinat subvencions per millorar, enguany, els consultoris de propietat municipal de 20 ajuntaments de la Comunitat Valenciana.

Aix铆, els consultoris de Sollana i Benicull han rebut subvencions per import de 100.000 euros i de 99.917 euros, respectivament, mentre que el consultori de Tous ha obtingut una subvenci贸 de 84.259 euros.

“Es tracta d’una actuaci贸 que persegueix humanitzar i dignificar els espais per tal de millorar l’atenci贸 sanit脿ria que es presta a la poblaci贸, alhora que es potencia la import脿ncia de l’Atenci贸 Prim脿ria a la Ribera”, ha assenyalat el director d’Infermeria del Departament de Salut, Xavier Teodoro.

En este sentit, cal destacar que el model d’Atenci贸 Prim脿ria que desenvolupa la Conselleria de Sanitat pret茅n apropar els serveis de salut a la poblaci贸 i millorar l’atenci贸 que es presta des d’este nivell assistencial.

Per dur a terme les obres d’adequaci贸 i millora, el Departament de Salut i els municipis de Sollana, Tous i Benicull estan treballant, de manera conjunta i coordinada, per traslladar a altres edificis de propietat municipal els recursos humans, el mobiliari, el material i els equips inform脿tics que permeten mantenir l’atenci贸 sanit脿ria en estos municipis mentre duren les obres, que es preveu que estiguen concloses en l’煤ltim trimestre de 2019.

Departament de Salut de la Ribera


Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.