El PSPV-PSOE de Favara denúncia falta de manteniment municipal del Parc Enric Valor

El PSPV-PSOE de Favara denúncia falta de manteniment municipal del Parc Enric Valor

Els socialistes denuncien la falta de manteniment i reclamen actuacions per a la seua millora. Aquest entorn natural gràcies a la  gestió socialista va vore créixer i millorat l’augment d’espécies autòctones tant de fauna i flora amb l’introducció del Galàpago leproso o diverses parelles d’anecs i diverses plantes tant identificatives en els nostres paratges naturals.

La falta de manteniment arriba no sols als vials sinó al manteniment de plantes i arbres, la neteja i retirada de borses de fem i a l’aigua del llac que durant molts mesos no s’han retirat els plàstics i pots que allí es troben tot i això que allí habiten espècies autòctones que necessiten una protecció especial com el Galàpago Leproso, oferint una pèssima imatge d’un entorn natural al costat del poble

Cal senyalar que aquest parc ha sigut beneficiat d’una subvenció per a la millora dels vials. Aquesta proposta va ser iniciada pel Grup Socialista atenent al seu programa electoral mentres tenia responsabilitats de govern en l’anterior legislatura.

Segons el projecte d’actuació per  al Parc Enric Valor i valorat en més de 14000€ seran pavimentats els vials interiors de l’entrada del parc i al voltant del llac.

Grup Socialista de l’Ajuntament de Favara


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.