‘La Vuelta’ projectarà la imatge turística de Cullera a 190 països

‘La Vuelta’ projectarà la imatge turística de Cullera a 190 països
  • L’esdeveniment té una audiència potencial de 400 milions d’espectadors

Cullera acull el pròxim 27 d’agost l’eixida de la quarta etapa de La Vuelta, un esdeveniment que es vorà en 190 països i que compta amb una audiència potencial de 400 milions d’espectadors.

cullera-presentacio-etapa-vuelta_1Xifres de vertigen que serviran per a projectar la imatge turística de la ciutat, una campanya publicitària que tal com afirma l’alcalde i diputat provincial de Turisme, Jordi Mayor, «no es pot pagar ni amb tot el pressupost de l’ajuntament ni de la diputació; la plataforma que ens oferix este esdeveniment és immillorable».

Les càmeres de televisió mostraran imatges dels espais més emblemàtics de Cullera, com les seues platges, el Castell o el Far. A més, la retransmissió proporcionarà informació turística sobre el municipi.

Mayor va participar este dilluns en la presentació de l’esdeveniment amb el diputat provincial d’Esports, Andrés Campos; el director general de la Vuelta, Javier Guillén i un dels directors tècnics de la prova, el cullerenc Jesús Guzmán.

L’esplanada del Santuari del Castell de Cullera serví com a marc incomparable per a donar a conéixer els detalls d’una etapa que arrancarà en la capital turística de la Ribera i finalitza al Puig després d’un recorregut de 177 quilòmetres de perfil principalment pla.

«Serà un dels més bonics», vaticinà Guzman, qui fou ciclista professional i va córrer en equips com el Kelme i, després de diversos anys, ha aconseguit el seu somni que la carrera ciclista més important del país torne a Cullera, on no passava des que va ser final d’etapa en 1980.

Un esdeveniment com la Vuelta «és la millor forma de vertebrar el territori valencià», va destacar per la seua part Campos, qui va posar en valor que el retorn de la inversió que efectua la diputació és altament beneficiós en termes d’imatge i promoció turística.

I és que tal com va remarcar Javier Guillén «el que es ven és el producte i Cullera el té amb la seua badia, el Xúquer o els seus monuments». Per al responsable de la serp multicolor, la població reunix els estàndards de qualitat exigits per a un esdeveniment que és «eminentment televisiu».

Festa prèvia
Però abans de l’eixida, prevista per a les 13.10 h, els veïns, turistes i amants d’este esport podran gaudir a Cullera del món del ciclisme gràcies a l’espectacular muntatge que porta aparellat la carrera. Els assistents tindran l’oportunitat de viure el desplegament que realitzen els 22 equips que entren en competició així com d’interactuar amb les principals figures del ciclisme mundial que es donaran cita a la ciutat. Hi haurà una fan zone, la caravana publicitària i activitats per als més xicotets.

L’eixida tindrà lloc des del Parc Urbà de Sant Antoni (Diagonal del País Valencià) i durant 11 quilòmetres realitzarà una marxa neutralitzada per la zona de Sant Antoni, el Racó, Los Olivos, Faro, Dosser i el Segon Coll. Des d’allí accedirà al nucli urbà de nou a través de la CV-502 i pel carrer Sueca arribarà fins al Pont de Ferro. Serà després de creuar este  històric aqüeducte quan es llançarà la carrera en direcció a la localitat de Favara.

Ajuntament de Cullera


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.