Dvicio i Rock & Roll Star actuaran en les Festes Majors de Sueca

Dvicio i Rock & Roll Star actuaran en les Festes Majors de Sueca

El municipi de Sueca oferirà les actuacions de Dvicio i Rock & Roll Star dins del seu programa de festes, que se celebraran al mes de setembre. En concret, les dos actuacions estan previstes per al divendres 6 de setembre, a partir de les 23.30 hores.

En primer lloc, actuarà la banda madrilenya de pop/rock que ha aconseguit una gran notorietat gràcies a temes com “Enamórate” o “Paraíso”. En l’últim any, han publicat també dos singles amb col·laboracions amb Tamburete, entre altres, que han aconseguit l’èxit en les principals llistes del país.

A continuació de Dvicio, sobre les 1.30 hores, s’oferirà el Festival Rock & Roll Star, amb les actuacions dels cantants Manuel España (La Guardia), Javier Andreu (La Frontera) i el grup Tenesse, que faran vibrar al públic assistent interpretant grans èxits del rock espanyol dels anys 80 i 90.

Les entrades anticipades es podran a la venda en la pàgina web de notikumi https://www.notikumi.com/channel/ajuntament-de-sueca/2019/9/6/concert-dvicio-rock-roll-star-en-sueca, a partir del dilluns 5 d’agost, a les 9 hores, al preu de 8 euros. El mateix dia del concert es podran adquirir en taquilla a 10 euros.

Els menors de 18 anys hauran de presentar signada la fulla d’autorització de menors que es pot descarregar en la mateixa web de venda d’entrades. Els menors de 16 anys, a més de presentar la fulla d’autorització signada, hauran d’acudir acompanyats d’un adult.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.