L’Ajuntament del Perelló condicionarà i ampliarà les instal·lacions de l’Agrupació Musical

L’Ajuntament del Perelló condicionarà i ampliarà les instal·lacions de l’Agrupació Musical

L’Alcalde del Perelló, Juan Botella, i la presidenta de l’Agrupació Musical del Perelló, Sofia Gomis, han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual el consistori ampliarà, de 100 a 150 metres, i condicionarà les instal·lacions de la segona planta de l’edifici consistorial per a destinar-les a impartir classes, estudis i assajos d’esta societat.

El nou equip de govern compleix així amb el compromís adquirit, ampliant la vigència de la cessió de les instal·lacions, assegurant a l’Agrupació la seua permanència en elles els pròxims anys.

“Per este motiu realitzarem les obres necessàries consistents en la reforma, ampliació i condicionament de les aules musicals, dotant-les de les característiques i altres requisits pertinents a fi d’aconseguir l’homologació per part de la conselleria. Esta acció és una mostra de la implicació d’este equip de govern amb la cultura del nostre municipi i, especialment, amb l’escola de música”, ha explicat l’alcalde, Juan Botella.

Les obres es realitzaran al setembre i comptaran amb un pressupost de 47.230 euros.

Ajuntament del Perelló


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.