AECC Almussafes recapta més de 6.000 euros en la gala benèfica del càncer

AECC Almussafes recapta més de 6.000 euros en la gala benèfica del càncer
  • Gràcies a les donacions de comerços, associacions i particulars es va aconseguir destinar 9 dels 10 euros de les entrades a la investigació d’aquesta malaltia

Molta satisfacció per part d’ AECC Almussafes, després de la celebració, el passat dissabte 27 de juliol del sopar-gala benèfica del càncer, un esdeveniment que va reunir a més de 600 veïns i veïnes i que va mobilitzar a nombroses associacions i empreses.

A l’acte es va accedir mitjançant la compra d’un tiquet per valor de 10 euros, dels quals 9 es van destinar íntegrament a la recerca d’aquesta malaltia. Aquesta quantitat aportada a la causa fou possible, en gran part, a la col·laboració dels comerços d’alimentació locals, ja que donaren part dels entrants del sopar o reduïren el preu de venda perquè es poguera destinar més diners a la investigació del càncer.

“Hem aconseguit recaptar més de 6.000 euros i tot ha sigut possible gràcies a la col·laboració d’associacions, comerços, particulars i dels mateixos membres de l’associació, que treballen de forma altruista en la causa”, declara la presidenta, Adela Lladosa.

Com cada any, un elenc d’artistes va amenitzar el sopar de forma desinteressada. En aquesta edició, es va comptar amb la presència del Duo Touch, integrat per Victor Ruiz i la seua parella Noelia García, el cantant Poli i l’ il·lusionista Álex André.

La Falla Primitiva d’Almussafes va escenificar el divertit sainet valencià “De rebot” i, després de concloure l’actuació, es va sortejar, entre el públic assistent, una sèrie de regals aportats per les diferents associacions i comerços locals.

La monitora, Mª Carmen Castellanos, va clausurar la vetllada amb una gran sessió de ball.

Ajuntament d’Almussafes

Fotografia de Carioca

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.