UD Fonteta guanya el trofeu de Futbol-Platja Ciutat de Sueca organitzat per la Falla Sucro

UD Fonteta guanya el trofeu de Futbol-Platja Ciutat de Sueca organitzat per la Falla Sucro

Èxit de participació d’equips i assistència de públic en la Xª Edició de Futbol-Platja Ciutat de Sueca organitzat per la Falla Sucro el passat dissabte 27 de juliol en la zona de Camineros (la Llastra), junt al Xiringuito Noray.

campions-futbol-platja-sucro-sueca-2019

UD Fonteta, l’equip campió

Un total de vuit equips participaren en aquest campionat des de les 8 hores del matí fins a les 21 hores de la vesprada aproximadament. La classificació va ser la següent:

  • 1r (passe VIP She, trofeu i 300 euros): UD Fonteta
  • 2n (passe VIP She, trofeu i 150 euros): Coco Lovers
  • 3r (passe VIP She i trofeu): Els Genolls
  • 4t (trofeu): Coixos Nois
  • Millor jugador: Andrei (UD Fonteta)
  • Millor Porter: Carlos(Coco Lovers)

Semifinals
El primer partit de Semifinals entre els equips Coco Lovers i Els genolls va finalitzar en un emocionant empat a 3 gols, resolent-se en la tanda de penals a favor dels primers. La segon semifinal, no menys emocionant, va finalitzar en un empat a 2 entre els equips UD Fonteta y Coixos Nois, resolent-se en els penals a favor dels primers.

Final UD Fonteta, 8 – Coco Lovers, 5
Partit de la final molt igualat i competitiu que es va resoldre al final per la major punteria de l’equip UD Fonteta. Al igual que la resta del campionat, va destacar el nivell de tots els equips, la quantitat i qualitat dels gols, i, la gran afluència de públic.

La comissió de la Falla Sucro vol agrair a les empreses col·laboradores l’esforç econòmic que han fet, als nostres amics del Xiringuito Noray i She, així com a l’Ajuntament de Sueca, les regidories de Festes, Turisme, Esports, i Serveis Municipals, per facilitar en tot moment la nostra tasca.

Els nostres presidents Carlos Cordellat Cuevas i Joel Martínez Tormos, les nostres Falleres Majors Mª Sales Matoses Miralles  i Vera Meseguer Garcia, junts a les regidores d’Esports i Festes, i, el vice-president de la Junta Local Fallera de Sueca, donaren els trofeus als participants i els premis en metàl·lic en aquesta ocasió.

Per últim donar les gràcies a tots els components de la Falla Sucro pel seu treball, àrbitres, delegades taula i un llarg etcètera… demostrant una vegada més que la nostra falla segueix esdevenint un referent també esportiu any rere any.

La Junta de la Falla Sucro


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada