Jaime Valmaña, campió autonòmic, també fou el millor a l’Open Internacional d’Escacs ‘Ciutat de Sueca’

Jaime Valmaña, campió autonòmic, també fou el millor a l’Open Internacional d’Escacs ‘Ciutat de Sueca’

El campió autonòmic 2019, Jaime Valmaña, va aconseguir ahir alçar-se amb el triomf absolut en el V Open Internacional d’Escacs “Ciutat de Sueca” que, des de dilluns passat, s’ha disputat en el Casal Multiusos.

Valmaña va rebre el seu trofeu de mans de l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la regidora d’Esport, Celia Beltrán; i el vicepresident de la Federació Valenciana d’Escacs, Luis Barona. Des de l’Ajuntament, “volem felicitar els organitzadors i participants, al mateix temps que mostrar el nostre total suport al club per a aconseguir en pròximes edicions aconseguir un major èxit”, va afirmar la regidora d’Esport, Celia Beltrán.

Per part seua, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va felicitar el Club d’Escacs de Sueca i a la Federació per l’excel·lent organització del torneig i va mostrar la seua admiració cap a tots els participants.“L’increment en el nombre de jugadors, de 80 l’any passat als més de 100 enguany, vol dir que s’està fent un bon treball. Sabeu que compteu amb el suport d’este equip de govern per a impulsar encara més este torneig i, especialment, la pràctica dels escacs a través dels col·legis, per a aconseguir una pedrera que facilite un relleu generacional”, va explicar Vázquez.

Un total de 103 jugadors han participat en esta edició de la prova que ha aconseguit consolidar-se com una de les millors que se celebren en tota la Comunitat Valenciana quant a organització, participació i instal·lacions. Amadeo Albert, vicepresident del Club d’Escacs de Sueca, va mostrar ahir la seua satisfacció pel nivell que ha aconseguit esta competició i per la gran repercussió mediàtica que havia aconseguit en esta edició.

Pel que fa als resultats, el guanyador de la categoria absoluta va ser Jaime Valmaña, seguit de Slobodan Kovacevic, segon, i David Arm. Davtyan, tercer. En la categoria sub 2200, el vencedor va ser Andrés Luque; en sub 2000, Ricard Bosch; i en sub 1800, Ramón Villanueva.

En categoria veterans, el guanyador va ser Fernando Mancebo; en la categoria de dones, Daniela Brenda Custard; el primer sub 16, David Arm. Davtyan; el primer sub 12, Màxim Bellver; i el vencedor en la categoria local, Joan Martínez.

Ajuntament de Sueca


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.